Brukselka w kremowym sosie musztardowym
Brukselka w kremowym sosie musztardowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 1 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, brukselka, jogurt, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona brukselka z kremowym sosem musztardowym, Smażona brukselka z kremowym sosem musztardowo-jabłkowym, oraz Kurczak z brukselką i sosem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki sosu ubić w średniej wielkości misce. Przykryć i pozostawić mieszaninę do temperatury pokojowej. (Można go również podgrzewać delikatnie w kuchence mikrofalowej przez około 40 sekund.) Odstawić.
Ćwiartkę lub mielenie brukselki, chyba że są bardzo małe, w takim przypadku pozostawić je w całości.
Roztopić masło na dużej patelni.
Dodać brukselkę i lekko posypać solą. Wymieszać, przykryć i gotować na średnim ogniu, aż do miękkości (8 do 10 minut).
Gdy są one wykonane według własnych upodobań, przenieść je do miski lub mały talerz, i wlać sos na wierzch.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;