Przepis wiśnia - morela Cobbler jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 60 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bourbon, bitą śmietanę, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Brukowiec wiśniowo-Morelowy, Brukowiec Morelowy, oraz Brukowiec Morelowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Połączyć następne 5 składników w dużej misce; dobrze wrzucić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozprowadzić równomiernie w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
1
Ubić pierwsze 5 składników w dużej misce. Wymieszać kolejne 5 składników. Polewa łyżką nad nadzieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Piec brukowiec, aż polewa jest złoty kolor i soki z nadzienia są bulgotanie gęsto na brzegach, około 50 minut.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.