Bruk Wiśniowo-Morelowy
Przepis wiśnia - morela Cobbler jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 60 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bourbon, bitą śmietanę, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Brukowiec wiśniowo-Morelowy, Brukowiec Morelowy, oraz Brukowiec Morelowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Połączyć następne 5 składników w dużej misce; dobrze wrzucić.
Rozprowadzić równomiernie w przygotowanym naczyniu.
Ubić pierwsze 5 składników w dużej misce. Wymieszać kolejne 5 składników. Polewa łyżką nad nadzieniem.
Piec brukowiec, aż polewa jest złoty kolor i soki z nadzienia są bulgotanie gęsto na brzegach, około 50 minut.
Podawać na ciepło z lodami lub bitą śmietaną.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.