Brownie Squares

Brownie Squares
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj placków Brownie. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 82 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, orzechy włoskie, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj S ' mores Brownie Squares, Placki Na Ciasto Brownie, oraz Sernik Brownie Squares dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj metalową patelnię do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali, następnie wyrównaj folią, pozostawiając 2-calowy zwis na obu końcach i nasmaruj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Postępuj zgodnie z przepisem na podstawowe Ciasteczka maślane, aby ciasto (nie schłodzić), następnie naciśnij ciasto równomiernie na dnie patelni do pieczenia, za pomocą folii na górze, aby zapobiec przywieraniu ciasta do palców ,i schłodzić do jędrności, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Podczas gdy skorupa chłodzi, umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec na złoty kolor, o 30 protokół. Ostudzić skórkę na patelni na stojaku 20 minut. (Pozostawić piekarnik włączony.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Roztopić masło i czekoladę z brązowym cukrem w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia, następnie ubić jajka i wanilię, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubić mąkę, kakao i sól, a następnie wymieszać z orzechami włoskimi (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rozłóż ciasto brownie na ostudzonej skorupie i piec do zestawu, o 20 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Uruchom ciężki nóż pod gorącą wodą i wytrzyj do sucha, a następnie pokrój konfekcję na 1-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
Kwadraty przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn