Brownie Ice Cream Torte

Brownie Ice Cream Torte
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brownie Ice Cream Torte. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka lodów waniliowych, wiśni maraschino, pastelowych konfetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Brownie Ice Cream Torte, Miętowy Krem Brownie Torte, oraz Brownie Torte.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 2 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z folią; dno smarować tylko folią ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
3
Piec 19 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czyste. Całkowicie schłodzić w patelniach, około 1 godziny. Nie usuwać z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Lekko zmiękczone lody równomiernie rozprowadzić na ciastkach w patelniach. Zamrażać co najmniej 2 godziny, aż lody będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Usuń desery z patelni; usuń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Miejsce na talerzach.
7
Każdy deser pokroić na 8 klinów. Udekoruj posypką cukierkową i wiśniami. Przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn