Brokuł Rabe, dyni i zupa z białej fasoli

Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Brokuły Rabe, dyni i zupa z białej fasoli może być super przepis, aby spróbować. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka brokułów rabe, dyni, bogaty wywar z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Sałatka z fasoli żurawinowej z dyni i brokułami Rabe, Makaron z dyni z pikantnymi brokułami i białą fasolą, oraz Zupa brokułowa Rabe i biała fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż squasha w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Skropić 1 1/2 łyżeczki oleju; wrzucić dobrze do herbu.
Piec w 450 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Odstawić.
Brokuły pokroić w poprzek na trzy części. Brokuły gotować rabe we wrzącej wodzie 5 minut; odcedzić. Odstawić.
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 5 minut, często mieszając.
Dodaj squash, czas, i fasola; gotować 10 protokół.
Miejsce 1 1/2 szklanki mieszanki warzyw w blenderze lub robocie; proces do gładkiej. Powrót pured mieszaniny na patelnię; wymieszać brokuły rabe i sól. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.