Brokuły z suszonymi pomidorami i orzeszkami piniowymi

Brokuły z suszonymi pomidorami i orzeszkami pinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 180 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka octu balsamicznego, brokułów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z suszonymi pomidorami i orzeszkami piniowymi, Makaron z pesto rukola, suszone pomidory i orzeszki piniowe przepis, oraz Makaron Pesto z fasolką szparagową, suszonymi pomidorami i prażonymi orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły pokroić na 1 1/2-calowe różyczki. Łodygi Skórki, przeciąć na pół wzdłuż, i pokroić w 1/2-calowe grube plastry na przekątnej.
Połącz ocet balsamiczny, czosnek, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w misce, dobrze ubijając.
Dodaj 1/2 łyżeczki soli do garnka z wrzącą wodą.
Dodać łodygi brokułów do garnka i gotować przez 2 minuty.
Dodać różyczki brokuły do garnka i gotować przez kolejną minutę, lub do jasnozielonego. Spłukać i osuszyć.
Połączyć brokuły, suszone pomidory, orzeszki piniowe, i mieszanka balsamiczna; wrzucić dobrze.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu na sałatkę; skropić octem szampańskim.