Brochetki z piersi kaczki polane pomarańczą z sałatką ze szparagów

Brochetki z piersi kaczki polane pomarańczą z sałatką ze szparagów
Brochettes z piersi kaczki z sałatką ze szparagów może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 9,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól, pomarańcze do pępka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Pomarańczowo-Estragonowa pierś kaczki z zieloną sałatką i ryżem Szparagowo-migdałowym, Sałatka Z Piersi Kaczki I Pomarańczy, oraz Sałatka Z Piersi Kaczki Pomarańczowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przycinaj skórę na piersiach kaczki, aby ledwo zakrywała mięso. Zdobądź tłuszcz w diamentowym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Pomarańcze obrać, usunąć gorzki biały pestkę. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje. Ściśnij membrany nad miską; zaparkuj sok na glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średnim, płytkim naczyniu do pieczenia połącz szalotkę, wino, skórkę pomarańczową i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Dodać piersi kaczki i włączyć do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
5
W małym rondlu, zagotować Grand Marnier z 1 szklanką soku pomarańczowego na umiarkowanie dużym ogniu, aż syropy i zmniejszona o połowę, o 12 protokół. W małej misce wymieszaj 3 łyżki syropu pomarańczowego z octem ryżowym. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grand MarnierGrand Marnier
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
VinaigretteVinaigrette
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozpal grilla. Pokrój każdą pierś kaczki na pół w poprzek na kawałki o grubości 1 1/2 cala. Usuń dwie trzecie liści z każdej gałęzi rozmarynu, pozostawiając Frędzel na górze. Liście rozmarynu rozsypać na rozgrzanych węglach lub na batonach grilla gazowego. Wątek kawałki kaczki na gałęzie rozmarynu, pozostawiając 1/2 cala między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Szparagi posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Szparagi grillować na średnio gorącym ogniu, obracając raz, aż będą chrupiące, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Ostudzić lekko i pokroić na 2-calowe długości. W dużej misce, wrzucić szparagi z sekcji pomarańczowych i vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
VinaigretteVinaigrette
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Kaczkę przyprawiamy solą. Grilluj, skórkę w dół, na umiarkowanie niskim ogniu, szczotkując pozostałym syropem pomarańczowym, aż skóra będzie głęboko zarumieniona i chrupiąca, około 5 minut. Obróć brochettes i grilluj, często szczotkując syropem, aż kaczka będzie średnio rzadka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Cała KaczkaCała Kaczka
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Brochettes przełożyć na talerze i podawać ze szparagami i sałatką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
11
Dodać do przodu: pomarańczowy syrop i vinaigrette mogą być chłodzone oddzielnie na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
12
Rekomendacja wina: wino musujące o wysokiej kwasowości, ale bogate lub bogata, aromatyczna biel z nutami cytrusu i małym dębem poradzi sobie z kwaśnymi pomarańczami i dymnymi szparagami w tym daniu. Poszukaj oferty 2000 Goundrey range Unwooded Chardonnay lub Nonvintage Domaine Chandon Blanc de Noirs Carneros
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
ChardonnayChardonnay
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn