Brie z migdałami
Brie z migdałami to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 104 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, okrągły ser brie, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Brie z migdałami, Risotto z kalafiorem z Brie i migdałami, oraz Pieczone Brie W Filo Z Dżemem I Migdałami.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieść ser w żaroodpornym talerzu lub patelni. Ser Broil z góry 3 do 4 cali od ciepła o 2 minut 30 sekund lub do miękkich i ciepłych.
Roztopić masło; wymieszać z migdałami i brandy.
Dekoruj natką pietruszki.
Umieścić ser w kuchence mikrofalowej płyty lub naczynia. Kuchenka mikrofalowa odkryte na Medium (50%) 2 do 3 minut lub tylko do miękkich i ciepłych.
Masło umieścić w 1-filiżance mikrofal miarki. Mikrofalówka masło odkryte na wysokiej około 1 minutę lub do stopienia; wymieszać migdały i brandy.