Brie i żurawinowy Chutney Melt
Brie i Cranberry Chutney Melt jest bezglutenowe przepis z 14 porcjami. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, okrągłe brie, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brie z chutneyem żurawinowym, Indyk, Brie i żurawina Chutney Quesadillas, oraz Smażone Brie z chutneyem żurawinowo-jabłkowym.
Instrukcje
Usunąć skórkę z góry Brie, cięcia w ciągu 1 cala od zewnętrznej krawędzi.
Umieść Brie na talerzu bezpiecznym dla mikrofal. Top z 2/3 Puchar chutney; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub aż ser zmięknie. Nie topić.
Posypać boczkiem i zieloną cebulą; podawać z krakersami.