Brett Schreyer ' s Competition Pulled Pork

Brett Schreyer ' s Competition Pulled Pork
Brett Schreyer ' s Competition Pulled Pork is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 448 kalorii, 38g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, mielony pieprz, płatki chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork dla podobnych receptur.

Składniki

9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)11 funt cukinii,cayennecayenne1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chipotle chile proszekchipotle chile proszek2(zima)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż11 funt cukinii,mielony biały pieprzmielony biały pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)łagodny ostry sosłagodny ostry sos3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisok brzoskwiniowy lub nektarsok brzoskwiniowy lub nektar5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)4kilogramyłopatka wieprzowa bez kości (8-9 lb.)łopatka wieprzowa bez kości (8-9 lb.)2(zima)rozdrobnione czerwone płatki chilerozdrobnione czerwone płatki chile
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia34
Magazyn