Brazylijska Sałatka Z Grillowanym Stekiem

Brazylijska Sałatka z grillowanym stekiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.87 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, olej canolan, Azjatycki sos czosnkowy chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Brazylijski Grillowany Stek Z Flanki, Brazylijski Grillowany Stek Z Flanki, oraz Brazylijski Stek Z Grilla Z Ryżem Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). W średniej misce ubij razem miód, 2 łyżki. sos sojowy, czosnek i imbir.
Dodaj stek i wrzucić do herbu. Grilluj ananasa i paprykę z pokrywką do dołu, aż zacznie się char, obracając raz, w sumie 3 do 6 minut.
Przenieść na talerz, rdzeń ananasa i pokroić ananasa i paprykę na kawałki.
Wymieszać sok z limonki, skórkę pomarańczową i sok, pozostałe 3 łyżki. sos sojowy, ocet, sos czosnkowy chili i olej w małej misce; odstawić sos na bok. Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych. Grill stek z pokrywką w dół, aż mięso skwierczy i głównie rumiane, obracając raz, 2 do 4 minut w sumie, będąc ostrożnym plastry nie wchodzą przez ruszt.
Wrzucić razem szpinak, ananas, papryka, stek, i dressing w dużej misce, aż równomiernie pokryte.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.