Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano
Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz dziecko rukola, cebula, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową, Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano, oraz Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz grzyby, cebulę, kalafior, liście tymianku, pokruszoną czerwoną paprykę, ocet i sól w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Podzielić braesola między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze braesola na każdym talerzu. Pokrusz dysk Parmigiano na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Warzywa Mieszane
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala