Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano

Braesola i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano
Braesolan i lekko marynowana Sałatka z grzybami i kalafiorem z chrupiącym Parmigiano może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz dziecko rukola, cebula, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową, Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano, oraz Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz grzyby, cebulę, kalafior, liście tymianku, pokruszoną czerwoną paprykę, ocet i sól w misce. Wrzucić dobrze połączyć, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę, mieszając raz lub dwa razy. To będzie rodzaj gotować warzywa i lekko marynować je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Na tacy wyłożonej matą silikonową lub papierem pergaminowym wykonaj 4 płaskie koła Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
4
Piec dyski Parmigiano, aż ser wygląda złocisty i koronkowy, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjmij ser z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 1 do 2 minut, a następnie poluzuj je z tacy. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podzielić braesola między 4 talerze. Mieszankę grzybową wymieszać z rukolą i mżawką dużego tłuszczu. Smak, aby upewnić się, że mieszanka jest pyszna. Ułóż stos mieszanki warzywnej na górze braesola na każdym talerzu. Pokrusz dysk Parmigiano na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn