Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 43,14 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 300g białka, 210 g tłuszczu, oraz w sumie 3808 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, marchew, koncentrat pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Spróbuj Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do Sherry odstawić szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2
Pokrój rybę na kawałki wielkości kęsa.Peeling małże i mussels.In duży olej do podgrzewania garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podsmażyć cebulę, szalotkę, marchew, koper włoski i czosnek na oleju na małym ogniu, aż lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
4
Dodaj wszystkie płyny i przyprawy, w tym szafran infused sherry.Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
SzafranSzafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Dodaj wszystkie owoce morza dodając squid ostatni, wymieszać i dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
6
Podawać na gorąco w dużych miseczkach.Wierzch z dekoracjami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Podawać z chrupiącym chlebem i rozrzuconą sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek

Składniki

1warzywo (np. szpinak)1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka1warzywo (np. szpinak)1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka1marchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę1marchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion rybny lub sok z małży lub rosół z kurczaka (lub Krewetka (2 metody) )bulion rybny lub sok z małży lub rosół z kurczaka (lub Krewetka (2 metody) )10smallsZiemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkęZiemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne sherrywytrawne sherry1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne sherrywytrawne sherry2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula kopru włoskiego, cienko pokrojonacebula kopru włoskiego, cienko pokrojona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula kopru włoskiego, cienko pokrojonacebula kopru włoskiego, cienko pokrojona4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezapas rybny (lub przepis #147961) lub 2 szklanki soku z małży (lub przepis #147961) lub 2 szklanki bulionu z kurczaka (lub krewetki (2 metody))zapas rybny (lub przepis #147961) lub 2 szklanki soku z małży (lub przepis #147961) lub 2 szklanki bulionu z kurczaka (lub krewetki (2 metody))2Spód: okruszki z herbatników grahamMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe6ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone6ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1dla każdego.oliwa z oliwek z dodatkiem czosnkuoliwa z oliwek z dodatkiem czosnku10pudełko suszonego spaghettipudełko suszonego spaghetti591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1dla każdego.1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1dla każdego.rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1dla każdego.Cebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1warzywo (np. szpinak)szafranszafran1warzywo (np. szpinak)szafranszafran2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala227papryka habanerokrewetki, homary, przegrzebki, kraby (oczyszczone i łuskane)krewetki, homary, przegrzebki, kraby (oczyszczone i łuskane)227papryka habanerokrewetki mieszane (oczyszczone i łuskane) lub homary 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub przegrzebki 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub mięso krabowe 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane)krewetki mieszane (oczyszczone i łuskane) lub homary 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub przegrzebki 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub mięso krabowe 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane)2szalotka mielonaszalotka mielona2smallskalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścieniekalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścienie2smallskalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścieniekalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścienie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1porcja startego parmezanuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1porcja startego parmezanuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu794papryka habaneropomidory pokrojone w kostkę z płynempomidory pokrojone w kostkę z płynem454papryka habaneroświeży czerwony Lucjan lub 1 lb okonia morskiego lub 1 lb groupera lub 1 lb flądry lub 1 lb pstrąga, bez kości i filetświeży czerwony Lucjan lub 1 lb okonia morskiego lub 1 lb groupera lub 1 lb flądry lub 1 lb pstrąga, bez kości i filet454papryka habaneroświeży Lucjan lub okoń morski lub grouper lub flądra lub pstrąg, bez kości i filetświeży Lucjan lub okoń morski lub grouper lub flądra lub pstrąg, bez kości i filet1dla każdego.DekorujDekoruj
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn