Bouillabaisse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 43,14 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 300g białka, 210 g tłuszczu, oraz w sumie 3808 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, marchew, koncentrat pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Spróbuj Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do Sherry odstawić szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2
Pokrój rybę na kawałki wielkości kęsa.Peeling małże i mussels.In duży olej do podgrzewania garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podsmażyć cebulę, szalotkę, marchew, koper włoski i czosnek na oleju na małym ogniu, aż lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki