Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 43,14 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 300g białka, 210 g tłuszczu, oraz w sumie 3808 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, marchew, koncentrat pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Spróbuj Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do Sherry odstawić szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2
Pokrój rybę na kawałki wielkości kęsa.Peeling małże i mussels.In duży olej do podgrzewania garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Podsmażyć cebulę, szalotkę, marchew, koper włoski i czosnek na oleju na małym ogniu, aż lekko złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj wszystkie płyny i przyprawy, w tym szafran infused sherry.Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
SzafranSzafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Dodaj wszystkie owoce morza dodając squid ostatni, wymieszać i dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
KałamarnicaKałamarnica
6
Podawać na gorąco w dużych miseczkach.Wierzch z dekoracjami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać z chrupiącym chlebem i rozrzuconą sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek

Składniki

1Batoniki toffi Heath1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka1Batoniki toffi Heath1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka1marchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę1marchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion rybny lub sok z małży lub rosół z kurczaka (lub Krewetka (2 metody) )bulion rybny lub sok z małży lub rosół z kurczaka (lub Krewetka (2 metody) )10smallsZiemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkęZiemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne sherrywytrawne sherry1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne sherrywytrawne sherry2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula kopru włoskiego, cienko pokrojonacebula kopru włoskiego, cienko pokrojona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula kopru włoskiego, cienko pokrojonacebula kopru włoskiego, cienko pokrojona4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezapas rybny (lub przepis #147961) lub 2 szklanki soku z małży (lub przepis #147961) lub 2 szklanki bulionu z kurczaka (lub krewetki (2 metody))zapas rybny (lub przepis #147961) lub 2 szklanki soku z małży (lub przepis #147961) lub 2 szklanki bulionu z kurczaka (lub krewetki (2 metody))23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe6ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone6ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1dla każdego.oliwa z oliwek z dodatkiem czosnkuoliwa z oliwek z dodatkiem czosnku10pudełko suszonego spaghettipudełko suszonego spaghetti591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1dla każdego.1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1dla każdego.1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1dla każdego.Cebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1Batoniki toffi Heathszafranszafran1Batoniki toffi Heathszafranszafran2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki, homary, przegrzebki, kraby (oczyszczone i łuskane)krewetki, homary, przegrzebki, kraby (oczyszczone i łuskane)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki mieszane (oczyszczone i łuskane) lub homary 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub przegrzebki 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub mięso krabowe 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane)krewetki mieszane (oczyszczone i łuskane) lub homary 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub przegrzebki 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane) lub mięso krabowe 1⁄2-1 lb (oczyszczone i łuskane)2szalotka mielonaszalotka mielona2smallskalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścieniekalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścienie2smallskalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścieniekalmary, oczyszczone i pokrojone w pierścienie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę z płynempomidory pokrojone w kostkę z płynem4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży czerwony Lucjan lub 1 lb okonia morskiego lub 1 lb groupera lub 1 lb flądry lub 1 lb pstrąga, bez kości i filetświeży czerwony Lucjan lub 1 lb okonia morskiego lub 1 lb groupera lub 1 lb flądry lub 1 lb pstrąga, bez kości i filet4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży Lucjan lub okoń morski lub grouper lub flądra lub pstrąg, bez kości i filetświeży Lucjan lub okoń morski lub grouper lub flądra lub pstrąg, bez kości i filet1dla każdego.DekorujDekoruj
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn