Borowik z pieczarkami i cielęciną
Borowik z pieczarkami i cielęciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, borowiki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym, Pieczeń cielęco-Pieczarkowa z boczkiem, oraz Szynka z pieczarkami.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 8 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki.
Połączyć mieszaninę grzybów, musztarda, i pieprz w dużej misce; dobrze wymieszać. Wymieszać z bułką tartą; lekko ostudzić.
Pokruszyć cielęcinę na mieszaninie grzybów; mieszać tylko do wymieszania. Zapakuj mieszaninę do patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 50 minut lub do momentu, gdy Meat loaf zarejestruje 16
Niech Bochenek stać na patelni 10 minut.
Wyjąć Bochenek mięsa z patelni; pokroić bochenek na 12 plastrów.
Uwaga: mielony indyk lub kurczak można zastąpić mieloną cielęciną.
Podawać resztki plastrów mięsa na bułkach kaiser z herbed majonezem i sałatą.