Bok Choy smażone z czosnkiem
Bok Choy Stir-smażone z czosnkiem może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 173 kalorie, 0g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz olej roślinny, sól, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Smażone Baby Bok Choy z czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj i odrzucaj dolny cal lub tak u podstawy bok choy, wraz z wszelkimi zmęczonymi zewnętrznymi liśćmi i łodygami. Ćwiartować bok choy wzdłuż i ustawić włócznie.
Pokrój w poprzek na 2-calowe długości i przenieś kawałki do dużej miski. Tumble, aby rozluźnić wszystkie liście i kawałki; powinieneś mieć około 6 filiżanek.
Rozgrzać wok lub dużą głęboką patelnię na dużym ogniu.
Dodać olej i zawirować, aby pokryć patelnię.
Dodać imbir czosnek, sól i dobrze wymieszać. Scatter w bok choy i wrzucić dobrze, aż będzie błyszczący i zaczyna więdnąć mniej niż 1 minutę.
Dodaj cukier i wodę i kontynuuj gotowanie, rzucając od czasu do czasu, aż liście będą żywe, zielone, a łodygi będą miękkie, ale nie wiotkie. 1 do 2 minut.
Dodaj trochę więcej wody w razie potrzeby, aby zapobiec spalaniu podczas gotowania.
Przełożyć na talerz i podawać na gorąco lub na ciepło.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;