Bogata i prosta francuska zupa cebulowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj bogatej i prostej francuskiej zupy cebulowej. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz bulion wołowy, ser szwajcarski, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Bogata i prosta francuska zupa cebulowa, Bogata Francuska Zupa Cebulowa, oraz Prosta Francuska Zupa Cebulowa.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek w 8-litrowym garnku na średnim ogniu.
Dodajemy cebulę i ciągle mieszamy do miękkości i przezroczystości. Nie brązuj cebuli.
Dodaj bulion wołowy, sherry i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Podgrzać brojler piekarnik.
Zupa z kadzi do piekarnika bezpieczne miski do serwowania i umieścić po jednej kromce chleba na wierzchu każdego (chleb może być podzielony na kawałki, jeśli wolisz).
Każdą kromkę chleba ułóż plasterkiem provolone, 1/2 kromki pokrojonej w kostkę szwajcarskiej i 1 łyżką parmezanu.
Umieść miseczki na blasze z ciastkami i piecz w rozgrzanym piekarniku, aż ser lekko się zarumieni i zbrązowieje.