Nigdy nie można mieć zbyt wiele wschodnioeuropejskich receptur, więc dać bogate i kremowe wołowiny Stroganoff spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 503 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 50 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, bulion wołowy, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Jeden Garnek Kremowa Wołowina Stroganoff, Kremowa Wołowina Stroganoff, oraz Kremowy Seler Wołowy Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wołowinę w dużej misce. Wymieszać z czerwonym winem, solą i czarnym pieprzem. Marynować przez 10 minut, następnie wyjąć wołowinę i osuszyć papierowym ręcznikiem. Zarezerwuj pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać wołowinę; gotować i mieszać, aż rumiane, a następnie przenieść na talerz, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Spuścić pozostały smar z patelni. Roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą, czosnkiem i szczyptą soli. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Roztopić kolejne 2 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu i wymieszać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ugotowane grzyby umieść w misce i odstaw na bok. Rozpuścić 1/4 szklanki masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Ubić mąkę, gotować i mieszać, aż mąka nie będzie już smakować na surowo, o 4 protokół. Powoli ubijamy bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
8
Wlać zarezerwowane czerwone wino marynaty, sos Worcestershire, przygotowana musztarda, i płatki czerwonej papryki, a następnie dodać mieszaninę wołowiny i cebuli. Przykryć i dusić, aż mięso będzie miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki