Boczkowo-kukurydziana zupa z krewetkami

Boczkowo-kukurydziana zupa z krewetkami
Boczek-kukurydza Chowder z krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 32G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wstępnie seler naciowy, center-cut boczek, ząbek czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Zupa z kukurydzy i krewetek z boczkiem, Boczkowo-kukurydziana zupa z krewetkami, oraz Boczkowo-kukurydziana zupa z krewetkami-Pikantny kęs.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj boczek na patelnię; saute 4 minut lub aż boczek zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń 2 plastry boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dodaj cebulę i kolejne 3 składniki (przez mielony czosnek) na patelnię, i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj kukurydzę i gotuj 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
7
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia i gotować przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
8
Umieścić 2 szklanki mieszanki kukurydzy w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Zdejmij środkową część pokrywy blendera (aby umożliwić ucieczkę pary) i zabezpiecz pokrywę blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Powrót puree mieszanki kukurydzy do patelni. Mieszać w krewetki; gotować 2 minut lub aż krewetki są zrobione. Wymieszać pół na pół, pieprzem i solą. Crumble reserved boczek nad zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KrewetkiKrewetki
BoczekBoczek
KukurydzaKukurydza
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn