Boczek z kawą i brązowym cukrem
Boczek z kawą i brązowym cukrem jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brązowego cukru, świeżo kawy, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym, Brown Sugar Irish Coffee, oraz Brown Sugar Coffee Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż obramowaną patelnię do pieczenia z pergaminem lub woskowanym papierem i ustaw płaski stojak na górze.
Ułóż paski boczku na stojaku, nakładając się nieznacznie w razie potrzeby.
Wierzch pasków równomiernie posypać mieloną kawą. W małej misce połącz brązowy cukier i parzoną kawę, mieszając, aby wymieszać z pastą.
Szczotka górnej części pasków z połową mieszaniny cukru.
Piec 15 minut. Obrócić boczek i posmarować pozostałą glazurą z cukru.
Piec do chrupiące, 10 minut więcej.