Boczek szwajcarski kalafior ziemniaczany zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 34 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka boczku, ser mozzarella, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Szwajcarski Kotlet schabowy i zapiekanka ziemniaczana, Szwajcarskie Jabłko, Gruszka, ziemniaki i boczek dusić, oraz Kremowa zapiekanka z kalafiora z boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie zapiekane 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ziemniaki i kalafior umieścić w dużym garnku i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, ale firma, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedzić i przenieść ziemniaki i kalafior do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju do przezroczystego, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ugotowaną cebulę przełożyć do mieszanki ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Osuszyć plastry boczku na ręcznikach papierowych i pokruszyć mieszaninę ziemniaków, rezerwując smar boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Roztopić masło do smaru boczku na patelni na średnim ogniu; ubić mąkę do mieszaniny smaru masła z boczkiem. Stopniowo mieszać śmietanę do mieszaniny mąki, aż będzie gładka; dodać mleko, jeśli sos śmietanowy jest zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego