Boczek Kanadyjski-Pizza Pełnoziarnista

Kanadyjski boczek-Pizza pełnoziarnista może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski bekon, pełnoziarnistą mąkę kukurydzianą, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć drożdże można śledzić to danie główne z Ciasto Drożdżowe Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanadyjska Pizza Z Bekonem, Boczek Kanadyjski Pizza Bochenek, oraz Aloha Kanadyjska Pizza Bekonowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. Wymieszać mąkę, 2 łyżki oleju i sól. Energicznie ubić łyżką 20 uderzeń.
Niech ciasto odpocząć 20 minut.
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Piekarnik rozgrzać do 218°. przesmarować 1 łyżką oleju; posypać mąką kukurydzianą. Ciasto pokroić w prostokąt o wymiarach 12x10 cali na blasze z mąką, palcami; uszczypnąć krawędzie, tworząc krawędź 1/2 cala.
Rozłóż sos do pizzy na skórce. Top z serem, bekonem i papryką.
Piec 15 do 20 minut lub do krawędzi skorupy jest złoty kolor.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.