Boczek kanadyjski glazurowany pomarańczowo

Boczek kanadyjski glazurowany pomarańczowo
Boczek kanadyjski w glazurze pomarańczowej może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. To danie główne ma 168 kalorii, 15 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,08 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką mielony kardamon, grubo mielony pieprz, bekon kanadyjski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Popovers z czarnego pieprzu wypełnione serem Vermont i jajecznicą ziołową oraz bekonem kanadyjskim glazurowanym klonowo-musztardowym, bekonem kanadyjskim lub boczkiem peameal i kanadyjską Strata z bekonem.

Instrukcje

1
W 11-calowym. x 7 cali blachę do pieczenia pokrytą sprayem kuchennym, ułóż boczek w dwóch rzędach, nakładając na siebie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
W małym rondlu wymieszaj sok pomarańczowy, 4 łyżki brązowego cukru, musztardę, kardamon i pieprz, aż się połączą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Polać boczkiem; na wierzchu ułożyć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 325°C przez 20-25 minut. Wyrzuć liście laurowe i wszystkie soki z patelni z wyjątkiem 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posyp boczek pozostałym brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6
Podpiekaj 4 cale od ognia przez 3-5 minut lub do momentu, aż boczek będzie zeszklony i musujący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
7
Natychmiast podawaj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn