Boczek, jabłka i koperek (kanapka B. A. D.)
Boczek, jabłka i koperek (kanapka B. A. D.) To bezmleczne przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 1000 kalorii, 10g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $10.4 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka honeycrisp jabłko, jabłecznik, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z kurczakiem z winogronami, nerkowcami, jabłkami i świeżym koperkiem, Ogórki Z Kopru, oraz Koper Kanapka Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Na boczek: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Dodaj brzuch wieprzowy, oliwę z oliwek, czosnek, tymianek i liść laurowy do żaroodpornego naczynia żaroodpornego. Przykryć folią i piec do miękkości widelca, około 3 godzin (lub zastąp grubo pokrojony boczek i grilluj lub gotuj na patelni, aż będzie chrupiący).
W przypadku jabłek: zagotować przyprawy do marynowania, koperek, ocet, cydr jabłkowy i cukier. Cienko pokroić jabłko i jalapeno i włożyć do średniej wielkości niereaktywnego słoika lub pojemnika.
Wlać płyn na jabłka i jalapenos. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Do montażu: Grill ciabatta na grillu (lub użyć tostera).
Rozprowadzić musztardę na górnej połowie rolki. Cienko pokroić brzuch wieprzowy i warstwę na rolce, top z marynowanych jabłek i jalapenos, i garść musztardy zieleni. Zamknij kanapkę i odstaw na bok.