Boczek i niebieski puree ziemniaczane Piec
Need a przystawka bezglutenowa? Boczek i niebieski puree ziemniaczane piec może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ciepłą maślankę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Boczek Ser Pleśniowy Puree Ziemniaczane Gofry, Pieczenie Ziemniaków, Bekonu I Sera Pleśniowego, oraz Puree Ziemniaczane Z Boczkiem I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki obrać; pokroić na 2-calowe kawałki. Przynieś ziemniaki, 2 łyżeczki. sól i woda do przykrycia do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; gotować 20 minut lub do miękkości.
Drenaż. Powrót ziemniaki do holenderskiego pieca, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 minut lub aż ziemniaki są suche.
Tłucz ziemniaki masą ziemniaczaną do pożądanej konsystencji. Wymieszać z ciepłą maślanką, ciepłym mlekiem, roztopionym masłem, pieprzem i 1 łyżeczką. sól, mieszając tylko do wymieszania.
Wymieszać z serem pleśniowym i boczkiem i wymieszać mieszaninę na lekko nasmarowane 2 1/2-qt. naczynie do pieczenia lub 8 (10-oz .) ramekins.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.