Boczek i niebieska brukselka

Boczek i niebieska brukselka
Boczek i niebieska brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 135 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ser gorgonzola, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj brukselka slaw z boczkiem i serem pleśniowym, Ciepła sałatka z brukselki z boczkiem, Kamutem i serem pleśniowym, oraz Brukselka Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Usunąć boczek, ale pozostawić kapiele; osuszyć plastry boczku na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu. Kruszyć, gdy jest chłodno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Wymieszać cebulę i sól do gorącego tłuszczu na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
4
Wlać wodę i musztardę Dijon. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż woda dojdzie do wrzenia. Zeskrobać patelnię, aby rozpuścić brązowe kawałki w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Dodać brukselkę i ocet. Gotować, mieszając często, aż brukselka są miękkie, 4 do 6 protokół. Wrzucić z boczkiem i ser gorgonzola kruszy służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn