Boczek Chiński Lakierowany
Lakierowany Chiński boczek wymaga mniej więcej 6 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 8 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Flądra Lakierowana, Łosoś Lakierowany, oraz Łosoś Lakierowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Pokrój mięso w poprzek na kawałki o grubości 1/4 cala.
Umieścić cukier w szerokim naczyniu i pogłębiać obie strony każdego kawałka boczku w cukrze, naciskając mocno cukier na kawałki palcami.
Ułóż plastry na patelni lub patelni i piec, obracając raz, aż boczek jest gotowane i rumiane, o 15 do 20 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.