Boczek
Boczek może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 836 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz brązowy cukier, brzuch wieprzowy, zrębki z jabłek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bacon Nutella Brownie Bites w / Klon Cinnamon Bacon Glaze, Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, oraz Kotlety wieprzowe z duszonym boczkiem i kapustą jabłkową-inspirowane Beyond Bacon: Paleo S, które szanują cały Wieprz.
Instrukcje
W pojemniku o pojemności 2 galonów wymieszać brązowy cukier, mieszaninę utwardzającą i wodę. Zanurz brzuch wieprzowy w mieszaninie, aby był całkowicie pokryty. Jeśli mięso unosi się, możesz je zważyć talerzem obiadowym lub podobnym przedmiotem. Przechowywać w lodówce pod przykryciem przez sześć dni.
Lekki węgiel drzewny w palaczu Na Zewnątrz. Zrębki moczyć w misce z wodą. Gdy temperatura palacza wynosi od 140 do 150 stopni węgle są gotowe. Pal brzuch wieprzowy przez 6 godzin, rzucając garść wiórów na węgle około raz na godzinę. Przechowywać w lodówce. Kroimy i smażymy tak, jak z boczkiem kupionym w sklepie.