Bloody Mary Ice Pops
Bloody Mary Ice Pops wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka butelkowanego chrzanu, sok z cytryny, wódka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Bloody Mary Ice Pops, Bloody Mary Ice Pops, oraz Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar.
Instrukcje
Zmiksować wszystkie składniki z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w blenderze, aż będą gładkie, a następnie przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużej miarki, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe.
Wlać do foremek. Zamrozić 30 minut. Włóż patyczki, a następnie zamrozić do jędrności, około 24 godzin.