Blazy ' s Pepperoni Studded lasagne
Blazy ' s Pepperoni Studded lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 786 kalorii, 40g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.63 za porcję. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli, pomidorów, arkuszy lasagne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagne Pepperoni, Pepperoni Lasagna Roll-Ups, oraz Pepperoni Lasagna Roll-ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Gotować 6 kwarty wody, dodać szczyptę soli i gotować makaron do prawie gotowe, o 7 protokół.
Wyjąć z wody i wstrząsnąć w łaźni lodowej.
W średnim rondlu, dodać pepperoni i saute na średnim ogniu, aż chrupiące, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i osuszyć na papierowym ręczniku.
W 10-przez 14-przez 3-calowej patelni do pieczenia lub naczynia, wlać 1 szklankę sosu pomidorowego na dole i po bokach.
Warstwy lasagne arkuszy na dnie patelni, nakładające się o 1/2 cala.
Dodać jedną trzecią ricotta i jedną czwartą mozzarella, kiełbasa, pepperoni i parmezan. Łyżka 1 szklanka sosu pomidorowego na wierzchu. Powtórz to jeszcze dwa razy.
Na górnym arkuszu, zakończyć pozostałą filiżankę sosu pomidorowego, mozzarella, kiełbasa i pepperoni i pyłu z parmezanem.
Piec, aż ser bąbelki wokół krawędzi i top topi się i światło złoty brąz, o 45 protokół. Jeśli pieczenie naczynia z zamrażarki, dodać 15 do 20 minut do czasu gotowania, lub aż będzie bąbelkowy. Przykryj luźno folią, jeśli zbyt szybko się zarumieni.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 15 minut.
Pokrój i podawaj natychmiast z większą ilością sosu, jeśli chcesz.
W średnim rondlu rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać cebulę i gotować na średnim lub małym ogniu, aż przezroczysty, o 20 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż prawie brązowy, o 10 protokół. Następnie dodaj pomidory i gotuj przez 30 minut na małym lub średnim ogniu.
Dodaj bazylii i oregano i nadal gotować przez kolejne 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem, schłodzić i przechowywać w lodówce do czasu użycia.