Black Jack Burger

Black Jack Burger
Przepis Black Jack Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.82 za porcję. To danie główne ma 1774 kalorii, 84g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Mieszanka soli koszernej, Bochenek ciabatta, mielony chuck i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gooey Jack Burger, Black Jack Lamb Rack, oraz Burgery Mini Black Jack dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podziel mięso na 4 porcje i uformuj je w równomierne paszteciki. (Delikatnie obchodzić się z mięsem, aby tekstura była lekka, a hamburger soczysty.) Paszteciki można kształtować, przykryć i schłodzić na noc w tym momencie.Gotową oliwę rozgrzać na dużej patelni lub patelni grillowej na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąca. Alternatywnie, podgrzać grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 375 ° F do 425 ° F). Obficie przyprawiamy mięso z obu stron solą i pieprzem.Gotować hamburgery, fastrygowanie je z tłuszczu na patelni za pomocą dużej łyżki i przerzucanie w połowie czasu gotowania, o 7 do 10 minut w sumie średnio rzadkie. (Nie naciskaj na paszteciki podczas gotowania.) Na ostatnią lub dwie minuty, serwować kawałek sera na każdym hamburgera do stopienia. (Można również podgrzać piekarnik do 232°, gotować hamburgery na płycie kuchennej, aż będą brązowe po obu stronach, a następnie zakończyć je w piekarniku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PiekarnikPiekarnik
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wyjmij hamburgery na talerz, umieść w ciepłym miejscu i pozostaw na kilka minut przed serving.To zebrać hamburgery, rozłożyć każdy z dna bułki z około łyżką tapenady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
3
Dodaj hamburgery, top z sałatą i pomidorami (jeśli używasz), i kolejną łyżkę tapenady. Przykryć wierzch Koka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
PomidorPomidor
SałataSałata
RolkaRolka
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn