Black - Eyed Peas z wieprzowiną i zieleniną

Black - Eyed Peas z wieprzowiną i zieleniną
Black-Eyed Peas z wieprzowiną i zieleniną może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 162 kalorie, 11g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 115 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szynkę, marchew, black-Eyed peas, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Black-Eyed Peas With Pork & Greens, Black - Eyed Peas and Greens, oraz Noworoczne Black - Eyed Peas and Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść black-Eyed peas w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
2
Odcedzić i odstawić.
3
Gotować szyje wieprzowe i boczek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Mieszać w cebuli, seler, i marchew; gotować i mieszać aż zmięknie, 6 do 7 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Wlać zimną wodę i black-Eyed peas do mieszanki wieprzowej; zwiększyć ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
WieprzowinaWieprzowina
6
Wymieszaj z liściem laurowym, tymiankiem, kminkiem, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Liście LauroweLiście Laurowe
KminekKminek
TymianekTymianek
7
Wymieszać pomidory i sól. Gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
FasolaFasola
SólSól
8
Usuń kości szyi z mieszanki; oddziel mięso od kości, zwróć mięso do holenderskiego pieca i wyrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
9
Wymieszać szynkę pokrojoną w kostkę i jarmuż; gotować, aż warzywa będą miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Pokrojona W Kostkę
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
10
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn