Black - Eyed Peas z szynką i marynowaną cebulą
Black-Eyed Peas z szynką i marynowaną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 119 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cebulę, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marynowany Black-Eyed Peas, Marynowany Black Eyed Peas, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp.
Instrukcje
Aby przygotować cebulę, połącz ocet, cukier i szczyptę czerwonej papryki w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 25 sekund; mieszać, aż cukier rozpuszcza. Wymieszać w 1/2 szklanki cebuli; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Aby przygotować groch, rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać 1 szklankę cebuli i czosnku; gotować 2 minuty, często mieszając. Wymieszać z groszkiem i pozostałymi składnikami i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Częściowo rozgnieść groszek maserem ziemniaczanym; gotować, odsłonięty, przez 5 minut.
Podawać z marynowaną cebulą.