Black - Eyed Peas z karmelizowaną cebulą i szynką wiejską
Black - Eyed Peas z karmelizowaną cebulą i szynką wiejską jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 283 kalorie, 17g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tymianku, liść laurowy, szynka kraju, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Black-Eyed Peas With Country Ham, 5 Składnik bekon hamburgery z Cheddar i czerwona cebula z parmezanem Popcorn Black-Eyed Peas, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w rondlu 2-quart; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut; odcedzić. Odrzuć liść laurowy. Odstawić groszek na patelnię; przykryć i odstawić.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 minut lub aż złoty, często mieszając. Zmniejszyć ogień; dodać szynkę, i gotować 10 dodatkowych minut lub aż szynka jest chrupiące i cebula jest dobrze rumiane. Wymieszać z octem, posiekanym tymiankiem i pieprzem; doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby poluzować karmelizowane kawałki z dna patelni, 5 minut lub aż mieszanina stanie się cienkim syropem.
Polać grochem; dobrze wrzucić.
Dekorować, w razie potrzeby.