Black - Eyed Peas with Swiss Chard
Black-Eyed Peas ze szwajcarskim Chard może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka black-Eyed peas, sól, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Pikantne Curry z czarnego grochu z boczniakiem szwajcarskim i pieczonym bakłażanem, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Chard szwajcarski, groszek Snap, i wołowina Stir-fry.
Instrukcje
Usunąć i posiekać łodygi. Pokrój liście na paski (1 cal).
Umieścić groszek w dużym holenderskim piekarniku; przykryć wodą do 2 cali nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut.
Groszek odsączyć; odstawić. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodaj koncentrat pomidorowy i czosnek; gotuj 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z groszkiem i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż groch będą miękkie. Wymieszać w łodygi chard i ser; przykryć i gotować 4 protokół. Wymieszać w liściach chard, oregano, sól, i pieprz; przykryć i gotować 2 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny.