Bita Kalafior, Niskowęglowodanowa
Bita kalafior, niskowęglowodanowa jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, serek, pieczony czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Spróbuj Pizza kalafiorowa niskowęglowodanowa, Tortille kalafiorowe niskowęglowodanowe, oraz Niskowęglowodanowy kalafior smażony ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Gotować różyczki kalafiora we wrzącej wodzie, aż będą bardzo miękkie, o 10 protokół; odcedzić w durszlaku. Umieść kilka papierowych ręczników na górze kalafiora i użyj tyłu dużej miski, aby nacisnąć i wycisnąć tyle płynu z kalafiora, ile możesz.
W misce wymieszaj parmezan, serek śmietankowy, rosół, pieczony czosnek i masło.
Dodać kalafior do mieszanki serowej; ubić mikserem elektrycznym do kremowej, o 3 protokół. Ubij mleko do mieszanki, aż uzyskasz pożądaną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem.