Biszkopty z pomarańczą i bazylią

Biszkopty z pomarańczą i bazylią
Przepis pomarańczowy i bazylia Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe, Biszkopty Imbirowo-Pomarańczowe, oraz Biszkopt Żurawinowo-Pomarańczowy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Połączyć cukier i masło w misce miksera stojącego wyposażonego w wiosło. Zmiksować mieszaninę do bladości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajka, po kolei, upewniając się, aby dobrze wymieszać przed każdym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodać skórkę pomarańczową i bazylii i miksować na niskiej prędkości, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
BazyliaBazylia
6
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać mieszaninę mąki do miksera stojącego i ubić do połączenia. Złożyć migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Ciasto podzielić na pół. Za pomocą mąki ręce uformować ciasto w kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Zetrzyj nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
10
Umieść dzienniki na blasze do pieczenia, rozmieszczone 5 cali od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Spłaszczyć każdą kłódkę w pas o szerokości 2 cali.
12
Piec dzienniki, obracając blachę do pieczenia w połowie, aż rumiane i zestaw, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
Przenieś dzienniki do regału chłodzącego i ostudzić, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
14
Zmniejsz piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Przenieś kłody na powierzchnię roboczą.
16
Pokrój każdą kłódkę ukośnie na plastry o grubości 1/3 cala za pomocą ząbkowanego noża. Ułóż plastry, przycięte na dół, na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
17
Piec plastry, obracając blachę do pieczenia w połowie, aż ostry, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
18
Przenieś plastry do regałów chłodzących i pozostaw do ostygnięcia.
19
Biszkopty mogą być wykonane 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn