Biszkopty z pomarańczą i bazylią
Przepis pomarańczowy i bazylia Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe, Biszkopty Imbirowo-Pomarańczowe, oraz Biszkopt Żurawinowo-Pomarańczowy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem.
Połączyć cukier i masło w misce miksera stojącego wyposażonego w wiosło. Zmiksować mieszaninę do bladości i puszystości.
Dodać jajka, po kolei, upewniając się, aby dobrze wymieszać przed każdym dodatkiem.
Dodać skórkę pomarańczową i bazylii i miksować na niskiej prędkości, o 30 sekund.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w osobnej misce.
Dodać mieszaninę mąki do miksera stojącego i ubić do połączenia. Złożyć migdały.
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Ciasto podzielić na pół. Za pomocą mąki ręce uformować ciasto w kłody.
Umieść dzienniki na blasze do pieczenia, rozmieszczone 5 cali od siebie.
Spłaszczyć każdą kłódkę w pas o szerokości 2 cali.
Piec dzienniki, obracając blachę do pieczenia w połowie, aż rumiane i zestaw, o 30 protokół.
Przenieś dzienniki do regału chłodzącego i ostudzić, około 15 minut.
Zmniejsz piekarnik do 300 stopni F.
Przenieś kłody na powierzchnię roboczą.
Pokrój każdą kłódkę ukośnie na plastry o grubości 1/3 cala za pomocą ząbkowanego noża. Ułóż plastry, przycięte na dół, na blasze do pieczenia.
Piec plastry, obracając blachę do pieczenia w połowie, aż ostry, o 20 protokół.
Przenieś plastry do regałów chłodzących i pozostaw do ostygnięcia.
Biszkopty mogą być wykonane 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.