Biszkopty Z Podwójną Czekoladą

Biszkopty Z Podwójną Czekoladą
Biszkopty z podwójną czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 67 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz półsłodkie minichips czekoladowe, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i 6 kolejnych składników (przez sól) wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połącz wanilię, jajka i białko w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj; mieszać do dobrze wymieszane. Podziel ciasto na pół. Ciasto wyłożyć na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Z mąką ręce, kształt każdego ciasta na pół w rolce 12-cal długości; pat do 1/2-cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na 18 (1/2 cala) plastrów. Ostrożnie stań plastry pionowo na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec biscotti dodatkowe 15 minut lub aż prawie jędrne (biscotti będzie lekko miękkie w środku, ale twardnieje, jak ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć biszkopty z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn