Biszkopty Z Podwójną Czekoladą
Biszkopty z podwójną czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 67 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz półsłodkie minichips czekoladowe, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i 6 kolejnych składników (przez sól) wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Połącz wanilię, jajka i białko w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj; mieszać do dobrze wymieszane. Podziel ciasto na pół. Ciasto wyłożyć na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Z mąką ręce, kształt każdego ciasta na pół w rolce 12-cal długości; pat do 1/2-cala grubości.
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na 18 (1/2 cala) plastrów. Ostrożnie stań plastry pionowo na blasze do pieczenia.
Piec biscotti dodatkowe 15 minut lub aż prawie jędrne (biscotti będzie lekko miękkie w środku, ale twardnieje, jak ostygną).
Wyjąć biszkopty z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.