Biszkopty z maślanki szałwiowej z kiełbasą i cheddarem
Maślanka z szałwii herbatniki z kiełbasą i Cheddar może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 19g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ostry cheddar, ostry cheddar, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to bezglutenowa szałwia, gruyere + kiełbasa maślanka herbatniki + SOS, Cheddar Sage Biscuits, oraz Herbatniki Cheddar i szałwia.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubić razem mąkę, szałwię, proszek do pieczenia, cukier, sodę oczyszczoną i sól. Zmiksować na maśle palcami lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wmieszaj starty ser, następnie maślankę, mieszając, aż ciasto uformuje się. Zebrać ciasto w kulkę i delikatnie zagnieść na lekko posypanej mąką powierzchni 8 razy. Pat ciasto na 8-na 4-calowy prostokąt i pokroić na 8 (2-calowy) kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Masło
Ser
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Cukier
Szałwia Lekarska
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
3
Ułóż kwadraty o 1 cal od siebie na wysmarowanej blasze do pieczenia i blaty szczotki z dodatkową maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec w środku piekarnika, aż złoty kolor i ciastka są gotowane przez, o 15 protokół. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Przenieść herbatniki do stelaża do ostygnięcia 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
1
Pokrój kiełbasę w poprzek na 8 równych kawałków i spłaszcz każdą na 3-calową rundę. Gotować kiełbasę w 2 partiach w dużej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, obracając, aż gotowane przez, O 8 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
1
Podziel herbatniki, a następnie zrobić kanapki, każdy z 1 biszkopt, 1 plaster sera, 1 kiełbasa okrągły, i kolejny kawałek sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Kiełbasa
Ser
2
Pieczemy kanapki na blasze w środku piekarnika, aż ser się rozpuści, około 10 minut.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.