Biszkopty z maślanki szałwiowej z kiełbasą i cheddarem
Maślanka z szałwii herbatniki z kiełbasą i Cheddar może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 19g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ostry cheddar, ostry cheddar, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to bezglutenowa szałwia, gruyere + kiełbasa maślanka herbatniki + SOS, Cheddar Sage Biscuits, oraz Herbatniki Cheddar i szałwia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Ubić razem mąkę, szałwię, proszek do pieczenia, cukier, sodę oczyszczoną i sól. Zmiksować na maśle palcami lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wmieszaj starty ser, następnie maślankę, mieszając, aż ciasto uformuje się. Zebrać ciasto w kulkę i delikatnie zagnieść na lekko posypanej mąką powierzchni 8 razy. Pat ciasto na 8-na 4-calowy prostokąt i pokroić na 8 (2-calowy) kwadraty.
Ułóż kwadraty o 1 cal od siebie na wysmarowanej blasze do pieczenia i blaty szczotki z dodatkową maślanką.
Piec w środku piekarnika, aż złoty kolor i ciastka są gotowane przez, o 15 protokół. Pozostaw piekarnik włączony.
Przenieść herbatniki do stelaża do ostygnięcia 10 minut.
Pokrój kiełbasę w poprzek na 8 równych kawałków i spłaszcz każdą na 3-calową rundę. Gotować kiełbasę w 2 partiach w dużej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, obracając, aż gotowane przez, O 8 protokół na partię.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Podziel herbatniki, a następnie zrobić kanapki, każdy z 1 biszkopt, 1 plaster sera, 1 kiełbasa okrągły, i kolejny kawałek sera.
Pieczemy kanapki na blasze w środku piekarnika, aż ser się rozpuści, około 10 minut.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.