Biszkopty Do Zanurzania
Maczanie herbatników to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, masło, niebieloną mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Biszkopty Do Zanurzania, Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich, oraz Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II-zrób te serowe ciastka garlicky w domu.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z pergaminem.
Mąkę pełnoziarnistą, mąkę chlebową, proszek do pieczenia, sól, cebulę w proszku,sodę oczyszczoną, tymianek i szałwię wymieszać w dużej misce.
Dodać masło i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Wymieszać 1 szklankę maślanki i jajka w małej misce.
Dodać do mieszanki mąki i wymieszać widelcem do równomiernego zwilżenia (ciasto będzie lekko lepkie).
Obrócić ciasto biszkoptowe na mąkę. Zagniatać krótko, aż ciasto się połączy, o 4 obroty. Zbierz ciasto w piłkę. Używając rąk, spłaszczyć ciasto do 3/4-cala-grube okrągłe. Używając foremki do ciastek o średnicy 2 cali lub foremki do ciastek zanurzonej w mące, Wytnij rundy.
Przenieść rundy do przygotowanej blachy do pieczenia, odstępy od 1 do 1 1/2 cala. Zbierz resztki ciasta; spłaszczyć do grubości 3/4 cala i wyciąć dodatkowe rundy.
Blaty biszkoptów posmarować dodatkową maślanką.
Pieczemy ciastka, aż blaty będą lekko złote, a tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 22 minut.
Przenieść herbatniki do stojaka.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Trochę naprzód: można zrobić 8 godzin wcześniej. Całkowicie ostudzić herbatniki, następnie zawinąć w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej. Rewarm owinięte folią herbatniki w piekarniku 177° około 10 minut, w razie potrzeby, lub służyć w temperaturze pokojowej.
Dalej: suche składniki (pierwszy
może być mieszany do 2 dni wcześniej. Przykryć miskę folią i odstawić w temperaturze pokojowej.
* Biała mąka pełnoziarnista jest mielona ze 100 procent twardej białej pszenicy. Zawiera wszystkie zarodki i otręby (oraz wartość odżywczą) zwykłej pełnoziarnistej pszenicy, ale ma naturalnie jaśniejszy kolor i łagodniejszy smak. Jest dostępny w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną oraz od kingarthurflour.com.