Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj herbatników z żurawiną pistacjową. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 71 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pistacji, cukier, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt żurawinowo-pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce miksera stojącego.
Ubić widelcem do wymieszania.
Dodać jajka i masło i wymieszać na podłożu, aż powstanie luźne ciasto, około 1 minuty. Wymieszać z żurawiną, orzechami, skórką i nasionami anyżu i wymieszać do momentu włączenia, około 15 sekund.
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Spryskaj ręce sprayem do gotowania i uformuj ciasto w długi, płaski dziennik, o długości około 14 cali na 4 cale szerokości.
Piec, aż poza log jest Firma i rumiane, o 25 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 minut. Pokroić Bochenek w plastry o grubości 1/4 cala. Ułóż plastry na 2 blachach do pieczenia, wróć do piekarnika i piec, aż lekko tosty, o 12 protokół. Super. Przechowywać w szczelnym opakowaniu do 2 tygodni.