Biszkopt z twarogiem pomarańczowym i truskawkami
Biszkopt z twarogiem pomarańczowym i truskawkami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka skrobi ziemniaczanej, cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Biszkopt cytrynowy z glazurowanymi truskawkami, Kaczka Jajko Biszkopt Ze Śmietaną I Truskawkami, oraz Rolada Biszkoptowa Z Truskawkami I Śmietaną.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, umieść pierwsze 3 składniki w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością 5 minut lub aż będzie gruby i blady.
8 białek umieścić w oddzielnej dużej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością 3 minuty lub do uzyskania sztywnych szczytów, używając czystych, suchych ubijaków. Delikatnie złóż białka do mieszaniny żółtka.
Przesiać razem mąkę migdałową, mączkę tortową i 1/4 szklanki skrobi ziemniaczanej; delikatnie złożyć w mieszaninę jajeczną.
Płaszcz 2 (8 x 2-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwróć patelnie na stojaku z drutu; fajne ciasto całkowicie w patelniach odwróconych.
Aby przygotować twaróg, umieść skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę skrobi ziemniaczanej i 3 jajka w małym rondlu; wymieszaj trzepaczką do uzyskania gładkości.
Umieść patelnię na średnim ogniu; gotować przez 6 minut lub do zgęstnienia, stale mieszając. Łyżka twarogu do miski i umieścić folię na powierzchni twarogu. Wyluzuj.
Poluzuj ciasta z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki.
Umieścić 1 warstwę ciasta, do góry nogami, na talerzu.
Usunąć i wyrzucić papier woskowy.
Rozłóż połowę twarogu na cieście i ułóż połowę truskawek na twarogu. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta, do góry nogami.
Pozostałą masę rozprowadzić na cieście. Ułóż pozostałe połówki truskawek na twarogu.