Biszkopt Z Kalafiora
Need a zupa bezglutenowa? Kalafior Bisque może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 32 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, różyczki kalafiora i łodygi, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 13%. Spróbuj Biszkopt Z Kalafiora, biszkopt z kalafiora, oraz Bisque Butternut z kalafiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj pory, seler, i czosnek; smażyć 10 minut lub aż warzywa będą miękkie, ale nie brązowy.
Dodać kalafior; podsmażyć 2 protokół.
Dodać 6 szklanek bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut, lub aż warzywa są bardzo miękkie. Lekko schłodzić.
Warzywa Puree, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą bardzo gładkie i kremowe. Powrót puree warzywa na patelnię. Wymieszać w pół na pół, sól i pieprz. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wymieszać w pozostałych 3/4 bulionu szklanki, i gotować 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Dekorować, w razie potrzeby.