Biszkopt Czarny Oliwkowy
Czarne oliwkowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Oliwa Z Oliwek Pistacje Biscotti, Cytryna, oliwa z oliwek i migdałowe biszkopty, oraz Oliwa Z Oliwek & Zioła Pikantne Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, kaszę manną, proszek do pieczenia, sól i rozmaryn. Odstawić. Jeśli oliwki są zapakowane w solankę, spłucz je i osusz. Jeśli są zapakowane w olej, odcedzić olej. Oliwki drobno posiekać i dodać do suchej mieszanki.
W małej misce wymieszać cukier, olej, skórkę i jajka.
Zeskrobać na suchą mieszankę i złożyć razem, aż ciasto zostanie całkowicie wymieszane. Wklep w kłodę o długości około 12 cali i szerokości prawie 3 cali, owinąć folią i schłodzić co najmniej pół godziny (zniechęci to do rozprowadzania ciasta w piekarniku).
W międzyczasie umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°. gdy będziesz gotowy do pieczenia, połóż ciasto na blasze wyłożonej pergaminem lub matą silikonową, wklepując w równomierny prostokąt.
Umieścić na środku piekarnika i piec przez 20 minut, a następnie obrócić i piec kolejne 10 minut. Aby sprawdzić doneness, naciśnij lekko w środku bochenka biszkoptów. Bochenek robi się, gdy środek jest jędrny i wraca do dotyku.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Obróć piekarnik do 149°. używając ząbkowanego noża do chleba, delikatnie pokrój schłodzone biszkopty na 1/2 cala plastry.
Ułóż plastry na pergaminie lub wyłożonej silikonem blasze do pieczenia i piecz przez 7 minut. Dotknij wierzchołków plasterków; jeśli są jeszcze miękkie na powierzchni, piec kolejne 2-4 minuty. Gdy szczyty są chrupiące, usunąć blachę do pieczenia z piekarnika, flip plastry i piec, aż biscotti jest chrupiące w całym, innym 3 do 5 protokół. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w szczelnych pojemnikach.