Bistecca alla Florentine z sosem Balsamiczno-rozmarynowym i grillowanym Treviso z gorgonzolą
Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.22 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 708 kalorii, 43g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Mieszanka gorgonzoli, rozmarynu, grubo zmielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek florencki balsamiczny i marynowany rozmarynem, Stek florencki balsamiczny i marynowany rozmarynem, oraz Grillowany stek i cebula z sosem maślano-Rozmarynowo-balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 1 szklanka wiórów migdałowych lub wiśniowych, nasączanych przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pieczenie Czekoladowych Loków
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
W dużym naczyniu do pieczenia ubić oliwę, czosnek i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodaj steki i włączyć płaszcz w marynacie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Wyjmij steki z lodówki 30 minut przed grillowaniem i odstaw do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Rozgrzać grill do wysokiej temperatury do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Dodaj nasączone wióry do węgla drzewnego lub umieścić wióry w polu palacza i dodać do grilla gazowego. Zamknij pokrywę i pozwól ogrzać przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć steki z marynaty i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
8
Obficie posypać solą i pieprzem. Grilluj do zwęglenia z obu stron i ugotuj do średnio rzadkiej doneness, 5 do 6 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjąć z grilla, skropić odrobiną sosu Balsamiczno-rozmarynowego i odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Podczas grillowania steki posmaruj Treviso olejem rzepakowym i dopraw solą i pieprzem. Grilluj, aż lekko zwęglone ze wszystkich stron i po prostu zaczyna więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Przełożyć na talerz, rozpuścić liście, skropić odrobiną balsamicznej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i pokruszyć na gorgonzoli. Top z plastrami steku i skropić więcej sosu stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sos Do Steków
Gorgonzola
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
12
Dekoruj listkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
13
Połączyć ocet balsamiczny, czosnek i rozmaryn w małym rondlu i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
14
Wyjąć rozmaryn i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
15
Umieść paprykę, miód, chrzan, melasę, ocet winny czerwony, sos Worcestershire i część schłodzonej mieszaniny balsamicznej w blenderze. Zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem. Posmakuj i dodaj więcej balsamicznej redukcji zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Redukcja
4 Szklanki Mąki Pszennej
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami