Bing Cherry Gelatin Mold
Bing Cherry Gelatin Mold może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 145 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ananas, pekan, napój gazowany o smaku coli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Warstwowa Forma Bing Cherry, Żelatynowa Pleśń Mózgu, oraz Forma Żelatynowa Ajerkoniaku.
Instrukcje
Odcedzić wiśnie i zapisać ich sok.
W rondlu połącz zarezerwowany sok wiśniowy z colą.
Podgrzać do wrzenia, a następnie wymieszać żelatynę.
Wymieszać do rozpuszczenia żelatyny.
Zdjąć z ognia i wymieszać z odsączonym ananasem, odsączonymi wiśniami i posiekanymi orzechami pekan.
Wlać mieszaninę do formy rozpylonej nieprzywierającym sprayem do gotowania i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny przed podaniem.