Big Burger Cake

Big Burger Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Big Burger Cake. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sezamu, wody, masła orzechowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Burger' n ' Hot Dog Cake, oraz Burger Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 149°. smarować 1 1/2-quart okrągły zapiekanka ze skróceniem; lekko mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, beat ciasto mix, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; beat na średniej prędkości 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wlać do zapiekanki.
4
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 10 minut lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasto z zapiekanki i umieścić zaokrągloną stronę do góry na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Pokrój ciasto poziomo na 3 równe warstwy. Zamrozić kawałki odkryte około 1 godziny dla łatwiejszego lukier w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
6
W średniej misce wymieszaj cukier puder i masło orzechowe łyżką lub mikserem elektrycznym na małej prędkości. Wymieszać 1/4 szklanki mleka. Beat aż gładkie i spreadable. W razie potrzeby mieszaj dodatkowe mleko, 1/2 łyżeczki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Umieść dolną warstwę ciasta na talerzu do serwowania. Mróz Strona tylko warstwy.
8
Wymieszać 3/4 szklanki pozostałego lukru i kakao; w razie potrzeby wymieszać od 1 do 3 łyżeczek mleka, aż będzie można go rozsmarować. Mróz górnej dolnej warstwy z częścią lukier kakaowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
9
Umieść na wierzchu warstwę środkową (hamburgerową); wierzch i bok warstwy środkowej z pozostałym lukrem kakaowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
10
Mżawka strona środkowej warstwy z konfitury wyglądające jak ketchup.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
11
Na wierzchu umieścić pozostałą (zaokrągloną) warstwę. Mróz z pozostałym lukrem. Natychmiast posypać wierzch ciasta sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn