Big Bowl Brownie Deser

Big Bowl Brownie Deser
Big Bowl Brownie deser może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar deser. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 16. 284 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką śmietanę do ubijania, migdały, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Big Bowl Brownie Deser, One Bowl Brownie Pie, oraz Chude Brownie Deserowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F (325° F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec brownies w 9-calowej kwadratowej patelni zgodnie z zaleceniami na polu. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W średniej misce ubij śmietanę do ubijania, cukier puder i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. W małej misce, połączyć nadzienie ciasto i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Ciasteczka pokroić na 1-calowe kawałki. W szklanej misce 3-ćwiartkowej warstwę połowy ciastek, wierzch nadzieniem z ciasta wiśniowego i połową bitej śmietany. Wierzch z pozostałymi ciastami i bitą polewą; posypać migdałami. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn