Big Bowl Brownie Deser
Big Bowl Brownie deser może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar deser. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 16. 284 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką śmietanę do ubijania, migdały, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Big Bowl Brownie Deser, One Bowl Brownie Pie, oraz Chude Brownie Deserowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° F (325° F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec brownies w 9-calowej kwadratowej patelni zgodnie z zaleceniami na polu. Całkowicie fajne.
W średniej misce ubij śmietanę do ubijania, cukier puder i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. W małej misce, połączyć nadzienie ciasto i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Ciasteczka pokroić na 1-calowe kawałki. W szklanej misce 3-ćwiartkowej warstwę połowy ciastek, wierzch nadzieniem z ciasta wiśniowego i połową bitej śmietany. Wierzch z pozostałymi ciastami i bitą polewą; posypać migdałami. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.