Biedronka Jabłkowo-Rodzynkowa

Biedronka Jabłkowo-Rodzynkowa
Biedronka jabłkowo-rodzynkowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 5G tłuszczu i w sumie 175 kalorii. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś kremowe masło orzechowe, liście jarmużu, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Przystawki Biedronka, Ritz® Biedronka, oraz Ciasto Biedronka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połóż liście sałaty na dwóch talerzach sałatkowych. Ułóż dwie ćwiartki jabłek, obierz stroną do góry, na sałacie. Użyj odrobiny masła orzechowego, aby umieścić rodzynki w przestrzeni między ćwiartkami jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2
Umieść jedno winogrono na końcu łodygi jabłka na głowę. W przypadku nóg pokrój Pozostałe winogrona wzdłuż na cztery części; umieść trzy z każdej strony biedronek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Umieść małe kawałki masła orzechowego na pozostałych rodzynkach; delikatnie dociśnij jabłka, aby uzyskać plamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn