Biedronka Jabłkowo-Rodzynkowa
Biedronka jabłkowo-rodzynkowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 5G tłuszczu i w sumie 175 kalorii. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś kremowe masło orzechowe, liście jarmużu, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Przystawki Biedronka, Ritz® Biedronka, oraz Ciasto Biedronka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połóż liście sałaty na dwóch talerzach sałatkowych. Ułóż dwie ćwiartki jabłek, obierz stroną do góry, na sałacie. Użyj odrobiny masła orzechowego, aby umieścić rodzynki w przestrzeni między ćwiartkami jabłek.
Umieść jedno winogrono na końcu łodygi jabłka na głowę. W przypadku nóg pokrój Pozostałe winogrona wzdłuż na cztery części; umieść trzy z każdej strony biedronek.
Umieść małe kawałki masła orzechowego na pozostałych rodzynkach; delikatnie dociśnij jabłka, aby uzyskać plamy.