Biały Śmietana Tort Weselny Cupcakes
Przepis White Sour Cream Wedding Cake Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 18 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 71 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, vanillan ekstrakt, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Białe Babeczki Na Tort Weselny, Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, oraz Babeczki ślubne biało-białe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia Muffin cyny z 30 papieru liners.In miskę do mieszania, połączyć wszystkie suche składniki i dobrze wymieszać.
Dodaj pozostały składnik i wymieszaj, a następnie ubijaj mikserem przez około 2 minuty lub do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Wypełnij wkładki cupcake trochę więcej niż w połowie pełne. Lekko upuść patelnie na blacie, aby doprowadzić pęcherzyki powietrza do góry.
Piec na centralnym stojaku lub środkowym stojaku i dolnym stojaku (zmieniając stojaki w połowie, jeśli używasz dwóch stojaków) przez 22-25 minut lub do momentu, gdy babeczki powrócą po lekko dotknięciu i będą lekko brązowe na brzegach.