Biała fasola z pancettą i szałwią

Biała fasola z pancettą i szałwią
Biała fasola z Pancettanem i szałwią jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, mąka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 30%. Spróbuj Fasolka szparagowa z szałwią i pancettą, Pancetta-szałwia Indyk z sosem Pancetta-szałwia, oraz Biała fasola z Prosciutto i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć suszoną fasolę do dużej miski i przykryć zimną wodą. Fasolę namoczyć na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Namoczoną fasolę odsączyć, włożyć do dużego garnka i zalać świeżą zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Fasolę umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Wrzucić liście laurowe i czosnek. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu przez 11/2 godzin do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Ugotowaną fasolę odcedzić i rozłożyć na blasze, aby lekko ostygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Na płytkim talerzu umieścić około 1/2 szklanki mąki i doprawić solą i pieprzem; wymieszać widelcem, aby równomiernie rozprowadzić. Wrzucić fasolę w przyprawionej mąki do herbu całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
6
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i płaszcz z olejem. Gdy olej jest gorący, dodaj pancettę, smaż przez kilka minut, aby ją chrupać. Wrzucić liście szałwii i smażyć przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Usuń pancetta i szałwia do niektórych ręczników papierowych; teraz masz bazę smakową. Z fasoli strząśnij nadmiar mąki i włóż je na patelnię w jednej warstwie. Smażyć fasolę przez dobre 10 minut, aby utworzyć złotą skórkę na zewnątrz fasoli, podrzucając do gotowania z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Na patelnię wrzucić pancettę i smażoną szałwię, wszystko razem wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn