Biała fasola z pancettą i szałwią

Biała fasola z pancettą i szałwią
Biała fasola z Pancettanem i szałwią jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, mąka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 30%. Spróbuj Fasolka szparagowa z szałwią i pancettą, Pancetta-szałwia Indyk z sosem Pancetta-szałwia, oraz Biała fasola z Prosciutto i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć suszoną fasolę do dużej miski i przykryć zimną wodą. Fasolę namoczyć na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Namoczoną fasolę odsączyć, włożyć do dużego garnka i zalać świeżą zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Fasolę umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Wrzucić liście laurowe i czosnek. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu przez 11/2 godzin do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Ugotowaną fasolę odcedzić i rozłożyć na blasze, aby lekko ostygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Na płytkim talerzu umieścić około 1/2 szklanki mąki i doprawić solą i pieprzem; wymieszać widelcem, aby równomiernie rozprowadzić. Wrzucić fasolę w przyprawionej mąki do herbu całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
6
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i płaszcz z olejem. Gdy olej jest gorący, dodaj pancettę, smaż przez kilka minut, aby ją chrupać. Wrzucić liście szałwii i smażyć przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Usuń pancetta i szałwia do niektórych ręczników papierowych; teraz masz bazę smakową. Z fasoli strząśnij nadmiar mąki i włóż je na patelnię w jednej warstwie. Smażyć fasolę przez dobre 10 minut, aby utworzyć złotą skórkę na zewnątrz fasoli, podrzucając do gotowania z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Na patelnię wrzucić pancettę i smażoną szałwię, wszystko razem wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn